De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.

Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa’s voor de bouwbranche

Allround Monteur

Het bedrijf

Forbo Flooring B.V. is een onderdeel van Forbo Group gevestigd in Zwitserland. Ruim 600 mensen werken op de site in Assendelft. Forbo is één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. We ontwikkelen, produceren en verkopen producten van de allerhoogste kwaliteit voor de projectenmarkt en voor de consumentenmarkt. Forbo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Maar de lat ligt bij Forbo net zo hoog als het gaat om goed werkgeverschap. Niet voor niets. Want het succes van Forbo ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeert Forbo duurzaam in haar medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid.

De afdeling

De afdeling Technisch Onderhoud is verantwoordelijk voor het onderhoud aan en beheer van alle technische installaties. We hebben een breed werkgebied, wat het werk erg interessant maakt (van stoomketel tot stofzuiger). We zijn één van de nog weinige Nederlandse industrieën waar een product van grondstof tot eindproduct gemaakt wordt.
De afdeling bestaat uit zo’n 30 technische specialisten, werkzaam in verschillende functies. Deze techneuten geven uitvoering aan het onderhoudssysteem, dragen zorg voor een ongestoorde productievoortgang en werken aan de optimalisatie van vele bedrijfsinstallaties.

De functie

Je bent werkzaam in een dagdienst of 4-ploegendienst waarbij je
• verantwoordelijkheid draagt voor het uitvoeren van technische inspecties, zoals preventief en correctief onderhoud. En zorgt voor het herstellen van storingen aan een groot aantal productie-/logistieke installaties en aan energiesystemen.
• werkzaamheden uitvoert die betrekking hebben op wijzigingen van bestaande systemen en installaties.
• een actieve bijdrage hebt in het verbeteren van processen, machines en installaties

De functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma op MBO-4 niveau op werktuigbouw, elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • Naast enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur als storingsmonteur in een (proces)industrie, ben je geïnteresseerd in techniek. Zoals elektrotechniek, mechanica en elektronica en wil je je mogelijk verder ontwikkelen in automatiseringssystemen.
  • Affiniteit en brede werkervaring is een pre en natuurlijk de wil en het vermogen om de vele aspecten van techniek binnen Forbo je eigen te maken.
  • Je bent klant-/servicegericht (Lean gedachte). Je hebt een pragmatisch en flexibele houding.
  • Je kunt zelfstandig werken en vindt het ook leuk om een bepaalde mate van vrijheid te hebben
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt de ambitie om door te groeien tot Mechatronicamonteur en het volgen van opleidingen op jouw vakgebied beschouw je als vanzelfsprekend.
  • Je bent bereid om een aantal keer per jaar op consignatiebasis in het weekend oproepbaar te zijn voor storingen en bent voldoende mobiel om dag en nacht naar de locatie te komen.

De arbeidsvoorwaarden en de sollicitatie
De functie is ingedeeld in onze CAO en is afhankelijk van opleiding, ervaring en kennis. (schaal 9 van CAO – max €3350 excl. ploegentoeslag). Buiten deze primaire arbeidsvoorwaarden bieden we uiteraard ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een 13e maand, fietsregeling, CAO a la carte etc.  Daarnaast biedt Forbo je diverse ontwikkelmogelijkheden. Zowel op technisch vlak als in je persoonlijke ontwikkeling. 

Standplaats voor deze functie is Assendelft. 

Voor informatie kun je contact opnemen met Susanne Haas, afdeling HR, telefoon 075 647 7372. Of reageer door middel van de „APPLY‘ button. 
Wil je inhoudelijk meer weten over de functie, neem dan contact op met Henk Vlas, Manager Technisch Onderhoud, 0620546418, Henk.Vlas@Forbo.com

 

Firmenkontakt und Herausgeber des Stellenangebots:

Forbo Siegling GmbH
Lilienthalstraße 6/8
30179 Hannover
Telefon: +49 (511) 6704-0
Telefax: +49 (511) 6704-305
http://www.forbo-siegling.com

Für das oben stehende Stellenangebot ist allein der jeweils angegebene Herausgeber
(siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Stellenagebotstextes,
sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH
übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit des dargestellten Stellenangebots. Auch bei
Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit.
Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung
ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem
angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen
dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet